Warning: Declaration of quickmenu_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/jollys/public_html/wp-content/themes/peekaboo/admin/common-functions.php on line 390

Warning: Declaration of Walker_Category_Filter::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/jollys/public_html/wp-content/themes/peekaboo/admin/common-functions.php on line 429
Extinderea implementarii programului pilot Jolly Phonics - jollystar.ro
Home   Noutati   Extinderea implementarii programului pilot Jolly Phonics

Extinderea implementarii programului pilot Jolly Phonics

Pentru anul scolar 2016-2017, Ministerul Educatiei si Cercetarii a decis extinderea implementarii programului pilot Jolly Phonics la 7 judete din Romania si Bucuresti. Asta inseamna ca elevi din mediul urban si rural vor beneficia de materiale gratuite, profesorii au fost instruiti pentru a putea preda dupa metoda Jolly Phonics, o intreaga echipa de consilieri psihologici este pregatita sa evalueze copilasii pentru masuratorile stiintifica in baza carora am putea vorbi despre adoptarea metodei la toate clasele pregatitoare din sectorul de stat.

Pentru Silvana Serbanescu, trainer autorizat Jolly Phonics, a insemnat un adevarat tur de forta, cu numeroase lectii demo, ateliere si conferinte sustinute pentru mai bine de 400 de profesori: 51 in Calarasi, 31 in Galati, 70 in Bacau, 41 in Mures, 36 in Satu Mare, 42 in Timisoara, 48 in Bucuresti si 93 in Craiova.

“A fost o experienta incredibila; am primit aplauze, flori, imbratisari, invitatia sa ma intorc. Sper ca cele doua zile de activitati in fiecare judet sa fi dat incredere si entuziasm profesorilor pentru a implementa eficient metoda pe durata acestui an academic”.
(Silvana Serbanescu, Jolly Phonics UK authorized trainer, manager of Jolly Star Learning Centre)

“I do feel we are much more securely on our way now, able to win people over from across the community, with change in our sights”
(Chris Jolly, chairman Jolly Learning Publishing House)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*