Home   Despre noi

Despre noi

DSC05112Cu Jolly Star Learning Centre, actul educational tine pasul cu realitatea, inclusiv economica, a vremurilor in care traim, iar predarea in limba engleza ne ajuta sa formam tineri competitivi, apti sa faca fata provocarilor din scoala si ulterior din viata.

Contactul cu limba engleza are loc din primul an de gradinita, prin intermediul programului Jolly English, cu focus pe abilitatile psiho-motorii (miscari, actiuni). Tematica atent selectata, potrivit nivelului de intelegere al copilului mic, precum si larga uzitare a componentelor motivatoare de invatare (joc, cantec, povesti, proiecte artistice etc.), fac din invatarea limbii engleze o experienta distractiva si incitanta.

In anii care urmeaza, prin comunicare dinamica si expunere intensiva la elementele de limba, copiii ajung sa-si dezvolte abilitatile de auditie si vorbire. Este de asemenea momentul in care, paralel cu consolidarea vocabularului, iau contactul cu scris-cititul in limba engleza.

Metoda Jolly Phonics pe care o practicam cu profesori acreditati de forul britanic de specialitate, este o metoda fonetica de sinteza, un program de introducere sistematica in sunetele limbii, prin mijloace interactive, multi-senzoriale, distractive si in acelasi timp provocatoare. Copiii ajung sa fie constienti la o varsta relativ frageda de faptul ca fiecarui sunet din limba ii corespunde un simbol, ca limba in sine este un cod care poate fi spart prin rationamente deductive, odata ce au dobandit cunostintele necesare.

In etapa scolara, se consolideaza programul de constientizare fonetica a limbii engleze, pana ce copilul ajunge sa citeasca fluent si sa scrie independent, dupa care, in cadrul programului Jolly Grammar eforturile pedagogice merg in directia dezvoltarii nivelului de intelegere, asa incat limba sa fie folosita corect si expresiv.

Vacantele sunt un bun prilej pentru consolidarea cunostintelor acumulate si pentru insusirea altora noi, in mod natural, accesand diferite module tematice livrate de vorbitori nativi de limba engleza sau participand la cursuri incitante inter-disciplinare.

Click aici pentru a vedea beneficiile ofertei educationale Jolly Star