Home   Avantaje Jolly Star

Avantaje Jolly Star

De ce sa alegeti Jolly Star Learning Centre?

    • Pentru cursanti, Jolly Star Learning Centre inseamna insusirea limbii engleze într-un mod natural, sistematic si interactiv, cursurile ofertate punand accent pe dezvoltarea si modelarea achizitiilor lingvistice prin expunere directa la elementele de limba vorbita si ulterior scrisa, prin dezvoltarea sensibilitatii fonetice si stimularea abilitatilor pentru scris-citit.


[KGVID]http://jollystar.ro/2018_JollyStar.mp4[/KGVID]

  • Pentru parinti, Jolly Star Learning Centre reprezinta solutia optima pentru familiarizarea celor mici cu limba si civilizatia britanica, facand economie de timp (cursul desfasurându-se la sediul intitutiei de învatamânt al copilului) si platind costuri reduse de scolarizare, adaptate unui efort financiar de nivel mediu.
  • Pentru centrul de invatamant partener (gradinita, scoala, after-school), Jolly Star Learning Centre vine in completarea programei didactice cu un curs autorizat si recunoscut international, accesand metode si know-how didactic modern.

Jolly Star Learning Centre pune la dispozitia partenerilor educationali profesori licentiati in limba engleza, cu studii aprofundate in strainatate, formati si acreditati in metoda Jolly Phonics, cu o relevanta experienta in lucrul cu copiii. Beneficiem de suport in formarea lor permanenta  din partea unor traineri profesionisti din cadrul Jolly Learning UK sau Jolly Bear Serbia.

Metoda de predare folosita de Jolly Star Learning Centre se diferentiaza in functie de aptitudinile psiho-motorii, cognitive si educative ale copiilor cu vârstele între 4 si 10-11 ani.. Metoda prescrie tehnici speciale de predare pentru fiecare palier de varsta (4-5, 6-7, 8-9 etc) si foloseste o combinatie unica de stimuli (vizuali, auditivi, chinestetici), activitati practice si jocuri care le faciliteaza copiilor achizitia elementelor de literaritate si le cultiva placerea de a învata si vorbi limba engleza.

Jolly Star Learning Center

  • organizeaza evaluari gratuite ale elevilor în scopul încadrarii acestora în programul didactic adecvat nivelului de cunostinte.
  • Elaboreaza si pune la dispozitia parintilor si a centrului de învatamânt planul didactic anual.
  • Asigura o informare adecvata parintilor prin rapoarte saptamânale si anuale de progres, organizarea de lectii deschise, precum si de sesiuni de dialog, sau asistenta telefonica sau pe e-mail pentru orice informatii sau clarificari suplimentare asupra metodelor de predare.
  • Pune în mod gratuit la dispozitia elevilor suportul de curs (manuale, cd-uri, materiale video si audio)

Click aici pentru a cere o oferta personalizata (in functie de tipul si frecventa cursului, numarul de cursanti), programa cursului si costurile implicate.